Sikkens Rubbol EPS | Bestel Nu Goedkoop Online

Waardering:
90% of 100

Sikkens Rubbol EPS wordt meestal gebruikt op tuinhuisjes maar ook deuren en kozijnen kunnen prima worden verwerkt met Sikkens Rubbol EPS

Vanaf  39,59 Normale prijs  63,21
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol EPS Plus

Maximaal 255 tekens

Sikkens rubbol EPS

Sikkens Rubbol EPS is een halfglanzende grond en aflak in 1 product. Dit wordt ook wel een eenpostsysteem genoemd. De Sikkens EPS is vochtregulerend wat hem zeer geschikt maakt voor tuinhuisjes en schuttingen maar ook voor kozijnen en buitendeuren.

  • Makkelijk te verwerken
  • Alleen voor binnen en buiten
  • Alkyd basis
  • Halfglans
  • Vochtregulerend
  • Eenpotssysteem
  • Goed vullend
  • Porfessioneel gebruik

Schakelverf en een eenpotssysteem wat is dit nu eigenlijks

Schakelverf en eenpotssystemen zijn dezelfde soort verf. Er wordt alleen een andere benaming aan gegeven Sigma noemt zijn eenpotssysteem bijvoorbeeld Sigma Schakelverf, Sikkens noemt het EPS.

Schakelverf wat is de functie hiervan?

Normaal gesproken moet er op kaal hout eerst grondverf worden aangebracht en hierna een aflak. Schakelverf heeft dit probleem niet en kan direct worden aangebracht en zal uitstekend hechten. De lak is van de buitenkant een stuk harden waardoor hij ook zal beschermen tegen weersomstandigheden, ook is er een UV filter in verwerkt om de glans en kleur te behouden.

Schakelverf of beits

Schakelverf en beits hebben dezelfde eigenschappen het grootste verschil zit hem in de samenstelling. In beits verf zit bijv meer alkyd en beitsverf mag hierdoor absoluut niet binnen worden aangebracht vanwege de gezondheid van de schilder.

Schakelverf levensduur

Schakelverf heeft een veel kortere levensduur dan een normaal verfsysteem (grondverf en aflak) dit is ook logies omdat nu alles in 1 laag moet zetten en het normale verfsysteem is met een grondlaag en een aflak 2 lagen. Ook zal de laagdikte hierdoor een stuk dikker zijn.


Sikkens rubbol EPS Tip van de Schilder

Sikkens Rubbol EPS is een grond en aflak ineen maar kan ook meoiteloos worden gebruik als grondverf. Doordat de Sikkens Rubbol EPS al een glans heeft (halfglans) Zal dit de glans van de aflak zeer bevorderen. Je kunt dus moeiteloos de Sikkens EPS gebruiken als grondlaag van de Sikkens Rubbol XD of SB voor een optimale glans


Sikkens rubbol EPS aanbrengen

Wij adviseren om voor de EPS altijd een roller te gebruiken. Het aanbrengen met een kwast kan natuurlijk ook zolang dit maar een professionele kwast is.


Sikkens rubbol EPS Ondergrond

Sikkens Rubbol EPS dient te worden aangebracht op kaal hout of over een oude verflaag heen. Denk er wal aan de Sikkens Rubbol EPS niet geschikt is voor staal of kunstof. Wel kan de Sikkens Rubbol EPS dienen als grondlak onder een aflak.


Sikkens rubbol EPS Historie

Sikkens Rubbol EPS is sinds 2018 van naam veranderd. Voorheen was het de Sikkens Rubbol EPS plus. 

Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Hoogglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Toepassing Tuin Schutting, Tuinhuisje, Chalet
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol EPS | Bestel Nu Goedkoop Online
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!