Sikkens Rubbol AZ | Bestel Direct Goedkoop Online

Waardering:
70% of 100

Sikkens Rubbol AZ staat al jaren bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Sikkens rubbol AZ is buiten te verwerken met een kwast of roller en gaat tot 5 jaar mee.

Vanaf  43,84 Normale prijs  69,54
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol AZ

Maximaal 255 tekens

Sikkens rubbol AZ

Is een universele aflak op alkyd basis. Sikkens rubbol AZ is makkelijk te verwerken en staat voor een hoge kwaliteit. De hoogglans lak zal zijn glans goed behouden en ervoor zorgen dat vuil minder snel zal hechten.

  • Makkelijk te verwerken
  • Alleen voor buiten
  • Alkyd basis
  • Hoogglans
  • 5 Jaar schildersvrij
  • Porfessioneel gebruik

Sikkens rubbol AZ Tip van de Schilder

Door de makkelijke verwerking is de Sikkens Rubbol AZ overal te gebruiken. Sikkens rubbol AZ heeft namelijk een uitstekende vloeiing waardoor een kind de was kan doen. In vergelijking met de Sikkens Rubbol XD en de Sikkens Rubbol SB is dit de makkelijkst verwerkbare aflak.


Sikkens rubbol AZ Verwerken

Deze hoogwaardige aflak kan het best verwerkt worden met een kwast of roller. Zorg er wel altijd voor dat de kwast van de juiste kwaliteit is zodat er geen haren in de verf komen.


Sikkens rubbol AZ Ondergrond

Sikkens Rubbol AZ is het beste te verwerken met de Sikkens Rubbol Primer als ondergrond. Deze primer heeft zijn kwaliteit al jaren meer dan bewezen en zal voor de juiste hechting zorgen. Het is altijd van belang om het te schilderen oppervlakte te reinigen met een ontvetter.


Sikkens rubbol AZ Historie


SIkkens Rubbol AZ bestaat al jaren en is misschien wel het oudste product van Sikkens. Sikkens rubbol AZ is natuurlijk wel altijd met zijn tijd meegegaan.

Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Hoogglans
Levensduur 6 tot 8 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol AZ | Bestel Direct Goedkoop Online
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!