Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 50% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 085-773 10 47 

Sikkens kleurenwaaier | Sikkens 4041 of Sikkens 5051

Sikkens kleurenwaaier | Sikkens 4041 of Sikkens 5051
Geplaatst op 3-5-2024 door Marco verfspecialist

Snel naar


Sikkens kleurenwaaier

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende kleurencollecties van Sikkens waaruit je kunt kiezen? Overweeg dan bijvoorbeeld de Sikkens 200 Kleuren, de Sikkens 5051-collectie en de Authentieke Kleuren van Sikkens. Dit zijn slechts enkele van de collecties waarmee je rustig inspiratie kunt opdoen. De Sikkens kleurenwaaier kun je toepassen voor Sikkens binnelak. De meestgekozen kleuren voor Sikkens buitenlak zijn nog altijd de Sikkens Authentoieke kleuren waarbij je prefect de kleuren kunt afstemmen in Sikkens rubbol XD High Gloss of Sikkens rubbol SB

Daarnaast biedt Sikkens specifieke collecties voor bepaalde sectoren, zoals Sikkens Gezondheidszorg en Sikkens Hotels & Recreatie. Of kies voor de exclusieve Sikkens RIJKS-collectie, voor de allerbeste kwaliteit. Verder zijn er ook de Grijzen en Witten van Sikkens, evenals een RAL- en Kleurselectie waarmee je kunt kiezen uit de meest populaire varianten.

Ontdek ook de Sikkens Van Gogh-collectie en andere kleuren waarover we je graag meer vertellen. We kunnen de gewenste kleur voor je mengen, zelfs als je die bij een ander merk hebt gezien. Kun je het product of de kleur die je zoekt niet direct vinden? Of ben je op zoek naar een specifieke kleurencombinatie? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder op weg.


  • Sikkens kleurenwaaier 5051
  • Sikkens kleurenwaaier 4041
  • Sikkens authentieke kleurenwaaier
  • Sikkens rijks kleuren


Sikkens 5051

De 5051-kleurenwaaier is een essentiële tool, perfect afgestemd op de behoeften van schilders en andere professionele kleurgebruikers. Door de waaier te combineren met verschillende andere Sikkens kleurentools en services, haal je er het maximale uit. Sikkens maakt het keer op keer gemakkelijk om samen met jouw klanten tot een inspirerende en moderne kleurencombinatie te komen.

De kleurenwaaier is samengesteld door ervaren kleurexperts van het AkzoNobel Global Aesthetics Centre, waardoor alle kleuren die je nodig hebt direct binnen handbereik zijn. Ontdek de hele reeks aan services en tools van Sikkens om kleurkeuzes eenvoudig en doeltreffend te maken.

Sikkens Rubbol XD High Gloss
VP Platina SB


Sikkens 4041

Het Sikkens 4041 Color Concept biedt een uitgebreide verzameling kleuren die speciaal zijn ontwikkeld om aan de verschillende behoeften van ontwerpers en professionals te voldoen. Dit concept omvat meer dan 2.000 kleuren, die zorgvuldig zijn gecategoriseerd in 195 kleurfamilies. Dankzij deze indeling kun je eenvoudig kleuren vinden die goed bij elkaar passen of juist contrasten bieden voor een dynamisch ontwerp.

De kleuren in het Sikkens 4041 Color Concept zijn geselecteerd op basis van actuele trends en wetenschappelijk onderzoek naar kleurbeleving en toepassing. Hierdoor ben je altijd verzekerd van moderne en relevante kleuren die aansluiten bij de laatste ontwikkelingen in de markt. Daarnaast biedt het concept speciale tools zoals kleurwaaiers en digitale kleurprogramma's, waarmee je eenvoudig kleurkeuzes kunt visualiseren en presenteren aan klanten.

Met het Sikkens 4041 Color Concept heb je ook toegang tot diverse afwerkingen en glansgraden, wat je de flexibiliteit geeft om exact de juiste uitstraling voor elk project te creëren. Of je nu werkt aan een residentieel, commercieel of industrieel project, het Sikkens 4041 Color Concept biedt de verfijning en veelzijdigheid die je nodig hebt om je visie tot leven te brengen.

Sikkens 5051 vs Sikkens 4041 wat zijn de verschillen

Het 5051 Color Concept is veel meer dan een kleurenconcept: de kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities en vormt de basis voor verschillende kleurentools. De Sikkens 5051 kleurenwaaier combineert 1200 nieuwe tinten met 800 vertrouwde tinten uit de Sikkens 4041 kleurenwaaier. Deze uitgebreide waaier biedt dus een harmonieuze balans van innovatieve en tijdloze kleuren, perfect afgestemd op de behoeften van zowel moderne als traditionele ontwerpprojecten.

Waar de Sikkens 4041 kleurenwaaier zich onderscheidt door zijn zorgvuldig gecategoriseerde kleurfamilies op basis van actuele trends en wetenschappelijk onderzoek, biedt de 5051 kleurenwaaier een meer dynamische en veelzijdige benadering. De combinatie van nieuwe en bestaande tinten in de 5051 collectie maakt het mogelijk om ongeëvenaarde kleuroplossingen te creëren, die zowel uniek als herkenbaar zijn. Beide collecties staan echter garant voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, waarbij de nadruk op esthetiek en functionaliteit behouden blijft.

Sikkens kleuren omzetten naar RAL

De omzetting van Sikkens 4041 verfkleuren naar RAL is een complex proces. Het gaat niet alleen om de kleur, maar ook om het kiezen van het juiste alternatief wanneer exacte overeenstemming niet mogelijk is. Als u overweegt kleuren om te zetten van Sikkens palet naar RAL, moet u eerst begrijpen dat er compromissen zullen moeten worden gesloten. Dit komt omdat de RAL Classic-chart (de meest populaire) op dit moment slechts uit 215 kleuren bestaat, dus natuurlijk kan dit spectrum de overvloed aan Sikkens kleuren (duizenden) niet bevatten.

Sikkens Rubbol XD High Gloss
VP Platina SB

Sikkens Wittinten

Wittinten zijn tijdloos en veelzijdig, waardoor ze een populaire keuze blijven voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De neutraliteit van wit biedt een perfecte achtergrond die andere kleuren en designs prachtig complimenteert. Sikkens biedt een uitgebreide kleurselectie van wittinten, zorgvuldig samengesteld om elke ruimte of gevel te verfraaien.


Sikkens RAL white kleuren

1. Sikkens 9010 (Zuiverwit)

Deze klassieke wittint, ook bekend als RAL 9010, is een warme, heldere kleur die ruimtes een schone en verfijnde uitstraling geeft. Zuiverwit is perfect voor zowel moderne als traditionele ontwerpen.

2. Sikkens 9001 (Crèmewit)

Crèmewit biedt een zachte, warmere uitstraling die een uitnodigend en gezellig gevoel creëert. Deze tint is ideaal voor residentiële toepassingen en voegt een subtiele elegantie toe aan elke omgeving. Wil je alles te weten komen over RAL 9001?

3. Sikkens W1.05.85 (Magnolia)

Magnolia heeft een tint die enigszins naar het geel neigt, wat het een perfecte keuze maakt voor wie een warme en zachte uitstraling wil. Deze kleur werkt goed in zowel woon- als werkruimtes.

4. Sikkens 9016 (Verkeerswit)

Verkeerswit is een heldere, schone wittint die vaak gebruikt wordt voor moderne architectuur. Deze tint biedt een scherp contrast tegen andere kleuren, waardoor het een populaire keuze is voor gevels en interieurs. RAL 9016 vergelijken met andere wittinten?

5. Sikkens 9003 (Signaalwit)

Signaalwit heeft een iets koelere ondertoon dan Zuiverwit, wat het een uitstekende keuze maakt voor strakke, minimalistische ontwerpen. Deze tint is zeer veelzijdig en kan in tal van settings gebruikt worden. Hoe ziet RAL 9003 er dan precies uit?

Elke van deze wittinten biedt niet alleen esthetische voordelen, maar ook de kwaliteit en duurzaamheid die u van Sikkens mag verwachten. Of u nu op zoek bent naar een frisse, moderne look of een gezellige, traditionele sfeer, de wittinten van Sikkens bieden de flexibiliteit en betrouwbaarheid die nodig zijn om elke ruimte te transformeren

Sikkens Grijstinten

Grijstinten zijn al jarenlang een populaire keuze voor zowel binnen- als buitenschilderwerk, en met goede reden. De neutraliteit en veelzijdigheid van grijs maken het een ideale kleur voor verschillende ontwerpen en stijlen. Sikkens biedt een uitgebreide kleurselectie van grijstinten, die stuk voor stuk zorgvuldig zijn samengesteld om aan de hoogste esthetische en functionele eisen te voldoen.
Sikkens authentieke Grey kleuren

Sikkens Kleur van het jaar

Sikkens roept elk jaar een kleur van het jaar uit. Deze kleur is samengesteld door een interieurspecialist die naar de nieuwste trends kijkt. Deze specialist analyseert wereldwijde designtrends en maatschappelijke ontwikkelingen om tot een kleurkeuze te komen die zowel actueel als inspirerend is. De gekozen kleur speelt een sleutelrol in het verwezenlijken van moderne, harmonieuze interieurs die de sfeer en functionaliteit van ruimten verbeteren. De kleur van het jaar vormt het middelpunt van een uitgebreide collectie en wordt vaak gepresenteerd samen met aanvullende paletten die de veelzijdigheid en toepassingsmogelijkheden van de kleur benadrukken, zoals we zien bij Sweet Embrace™ en de bijbehorende paletten voor 2024.

Sikkens Kleur van het jaar 2024

Elk jaar vertalen kleurexperts van Sikkens wereldwijde designtrends naar een Kleur van het Jaar en drie nieuwe paletten. De tint voor 2024 is Sweet Embrace™ – een vriendelijke en zachte tint die je samen met drie aanvullende paletten kan helpen bij het creëren van een plek waar je je thuis voelt. Sweet Embrace™ is ontworpen om warmte en comfort in je ruimte te brengen, om zo een uitnodigende en harmonieuze sfeer te creëren. De zachte, neutrale ondertonen maken deze kleur veelzijdig en toepasbaar in verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek.

1. Het Rustgevende Palet

Dit palet is samengesteld met kleuren die rust en ontspanning bevorderen. Neutrale tinten worden gecombineerd met zachte blauwen en groenen, geïnspireerd door de kalmerende krachten van de natuur. Samen met Sweet Embrace™ scheppen deze kleuren een serene en vredige omgeving, perfect voor slaapkamers en ontspanningsruimtes.

2. Het Opgeladen Palet

Voor degenen die op zoek zijn naar meer energie en levendigheid in hun interieur, biedt het Opgeladen Palet een scala aan bruisende tinten. Deze kleuren, variërend van warme gele tot krachtige rode tinten, werken harmonisch samen met Sweet Embrace™ om een inspirerende en dynamische ruimte te creëren. Ideaal voor woonkamers, keukens en andere gemeenschappelijke ruimtes waar interactie en activiteit centraal staan.

3. Het Gezellige Palet

Het Gezellige Palet biedt een verzameling warme en uitnodigende kleuren die intimiteit en comfort uitstralen. Aardetinten en warme roze schakeringen worden gecombineerd met Sweet Embrace™ om een knusse sfeer te bevorderen. Dit palet is bijzonder geschikt voor ruimtes waar gezinsleden en vrienden samenkomen, zoals eetkamers en knusse zitplekken.

Met de introductie van Sweet Embrace™ en de aanvullende paletten voor 2024, biedt Sikkens een uitgebreide en veelzijdige kleurcollectie waarmee je een persoonlijke en uitnodigende ruimte kunt creëren.

Sikkens Authentieke kleuren

De Authentieke Kleuren worden vaak toegepast voor het buitenschilderwerk van monumentale panden, waarbij ze zorgen voor een karakteristieke en klassieke uitstraling. Tegenwoordig wordt deze authentieke stijl echter ook steeds meer bij nieuwbouwwoningen toegepast, waar ze bijdragen aan een tijdloze en elegante look. De Sikkens Authentieke kleuren collectie bestaat uit een zorgvuldig samengestelde selectie tinten: vier groentinten, vier lichte tinten, twee roodtinten, een blauwtint en een bruintint.

Deze kleuren worden vaak gecombineerd in het lakwerk, waarbij een donkere kleur, bijvoorbeeld voor de voordeur of luiken, wordt gemengd met een lichtere tint, zoals voor de kozijnen. Dit contrast zorgt voor een evenwichtig en aantrekkelijk uiterlijk dat zowel modern als klassiek kan zijn.

Een van de redenen waarom kleurtrends voor buitenschilderwerk minder snel veranderen dan die voor het interieur, is dat schilderwerk buiten jarenlang mee moet gaan en niet jaarlijks opnieuw gedaan wordt. Daarom wordt er vaak gekozen voor stijlvolle, moderne of tijdloze kleuren die passen bij de stijl of architectuur van het huis. Deze keuze zorgt ervoor dat de uitstraling van het gebouw jarenlang relevant en aantrekkelijk blijft. Uiteraard hebben wij de Sikkens authentieke kleurenkaart zodat u alle kleuren kunt vergelijken.
Sikkens authentieke Grey kleuren

Sikkens Alpha 501 Exterior

Sikkens Alpha 501 Exterior is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste eisen die aan gevelverf worden gesteld. Deze hoogwaardige premium verf biedt niet alleen uitstekende bescherming tegen de elementen, maar garandeert ook een langdurige, fraaie uitstraling. Wat Alpha 501 zo bijzonder maakt, is de combinatie van geavanceerde technologie met een diepgaande kennis van kleur, die leidt tot een product dat zowel functioneel als esthetisch superieur is.

Sikkens ACC naar RAL

Het omzetten van Sikkens ACC naar RAL-kleuren biedt een scala aan opties voor de afwerking van metalen en betonachtige ondergronden. Deze conversie is met name relevant voor professionele schilders en ontwerpers die streven naar een uniforme en consistente kleurafwerking, waarbij de keuze vaak valt op de populaire en algemeen erkende RAL-standaard.

Voor de afwerking van metalen oppervlakken, zoals gevelpanelen, constructiebalken en hekwerken, bieden RAL-kleuren duurzaamheid en esthetische veelzijdigheid. Ze zijn beschikbaar in diverse afwerkingsopties, van hoogglans tot mat, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen en omgevingen. Bovendien zijn deze kleuren speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen corrosie en weersinvloeden, wat cruciaal is voor de bescherming van metalen constructies.

Sikkens Van Gogh Collectie

Sikkens Van Gogh Collectie: Kleuren Geïnspireerd op de Meesterwerken van Vincent van Gogh

De Sikkens Van Gogh Collectie is een eerbetoon aan één van de grootste schilders aller tijden. Geïnspireerd door de rijke kleuren en expressieve penseelstreken van Vincent van Gogh, biedt deze collectie een unieke selectie van tinten die elk interieur of exterieur tot leven kunnen brengen. Elke kleur is zorgvuldig gekozen om de diepte, emotie en levendigheid van Van Gogh's oeuvre te weerspiegelen.

Sikkens Cetol Collectie

Sikkens Cetol Collectie: Bescherming en Verfraaiing van Hout

De Sikkens Cetol collectie is speciaal ontworpen om houtoppervlakken zowel te beschermen als te verfraaien. Deze collectie, die voornamelijk bestaat uit transparante verf, accentueert de natuurlijke schoonheid en karakter van hout terwijl het bescherming biedt tegen de elementen.

1. Sikkens Cetol Novatech

Cetol Novatech is een hoogwaardige, transparante houtverf die diep in het hout doordringt, waardoor het uitstekende duurzaamheid en bescherming biedt. Deze verf is ideaal voor gebruik op houten gevelbekleding en tuinmeubelen, waar het zorgt voor een langdurige afwerking en een prachtige glans.

2. Sikkens Cetol HLS Plus

De Cetol HLS Plus biedt een ademende, transparante afwerking die perfect is voor zowel zacht- als hardhout. Deze verf zorgt ervoor dat het hout beschermd blijft tegen vocht en UV-straling, terwijl de natuurlijke structuur en kleur van het hout behouden blijven. Het is uitermate geschikt voor ramen, deuren en andere houten oppervlakken.

3. Sikkens Cetol Filter 7 Plus

Cetol Filter 7 Plus is een transparante, zijdeglanzende afwerking die speciaal is geformuleerd voor houten ramen en deuren. Deze verf biedt uitzonderlijke bescherming tegen de schadelijke effecten van UV-straling, waardoor de kleur en kwaliteit van het hout langer behouden blijven.

4. Sikkens Cetol BLX-Pro Top

Voor een transparante bescherming die snel droogt, is Cetol BLX-Pro Top de perfecte keuze. Deze watergedragen houtverf biedt een uitstekende weerbestendigheid en is ideaal voor gebruik op houten gevelbekleding en -bekledingspanelen, waar het zorgt voor een langdurige bescherming met een fraaie afwerking.

5. Sikkens Cetol TGL Satin Plus

Cetol TGL Satin Plus biedt een duurzame, transparante bescherming met een zijdeglanzende afwerking. Deze houtverf is speciaal ontwikkeld voor gebruik op houten ramen en deuren, waar het zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke en langdurige bescherming tegen de elementen.

Elke product in de Cetol collectie biedt de betrouwbaarheid en kwaliteit die u van Sikkens mag verwachten. Of u nu op zoek bent naar een diepe, transparante bescherming voor gevelbekleding of een zijdeglanzende afwerking voor ramen en deuren, de Cetol collectie heeft de perfecte oplossing om uw houtoppervlakken te beschermen en te verfraaien.

Sikkens Gezondheidszorg Kleurpalet

Bij het creëren van een aangename en gastvrije omgeving in de gezondheidssector is kleur van cruciaal belang. Het Sikkens Gezondheidszorg Kleurpalet is speciaal samengesteld om een meer kleurrijke, vriendelijke en gevarieerde sfeer te brengen naar ziekenhuizen, klinieken en andere zorginstellingen.

1. Sikkens Healing White (W4.05.90)

Healing White is een zachte, kalmerende witte tint die rust en sereniteit uitstraalt. Deze kleur is perfect voor patiëntenkamers en wachtruimtes, waar een gevoel van kalmte essentieel is voor het herstel en welzijn.

2. Sikkens Serenity Blue (B1.20.70)

De zachte blauwe nuances van Serenity Blue brengen een gevoel van vrede en ontspanning in een ruimte. Deze tint is uitermate geschikt voor kamers die bedoeld zijn voor rust en herstel, zoals behandelkamers en ontspanningsruimtes.

3. Sikkens Vital Green (G5.30.50)

Vital Green is een levendige, energieke groentint die een gevoel van gezondheid en vitaliteit uitstraalt. Deze kleur werkt uitstekend in fitnessruimtes, eetruimtes en andere ruimtes waar een stimulerende omgeving gewenst is.

4. Sikkens Comfort Beige (N3.10.60)

Comfort Beige biedt een warme en uitnodigende uitstraling, ideaal voor gemeenschappelijke ruimtes en wachtruimtes. Deze kleur zorgt voor een huiselijke sfeer die stress vermindert en een gevoel van comfort biedt.

5. Sikkens Harmonious Lavender (L4.25.70)

Harmonious Lavender is een subtiele paarse tint die rust en harmonie brengt. Deze kleur is perfect voor therapieruimtes en slaapkamers, waar een gevoel van balans en ontspanning cruciaal is.

6. Sikkens Calming Aqua (C4.15.60)

Calming Aqua is een rustgevende blauwgroene kleur die perfect is voor ruimtes waar relaxatie en kalmte noodzakelijk zijn. Denk aan meditatiekamers en ontspanningsruimtes waar patiënten tot rust kunnen komen.

7. Sikkens Invigorating Coral (O2.30.50)

Invigorating Coral is een warme, uitnodigende koraalkleur die energie en optimisme uitstraalt. Deze tint is ideaal voor kinderafdelingen en wachtruimtes waar een vriendelijke en energieke sfeer belangrijk is.

8. Sikkens Uplift Yellow (Y3.40.70)

Uplift Yellow straalt warmte en licht uit, wat het een uitstekende keuze maakt voor ruimtes waar een opgewekte en stimulerende omgeving gewenst is. Perfect voor recepties en eetruimtes die vaak drukbezocht zijn.

9. Sikkens Tranquil Mint (G0.15.40)

Tranquil Mint is een kalmerende groene tint die frisheid en een gevoel van welzijn biedt. Deze kleur is geschikt voor algemene patiëntenkamers en ruimtes waar een rustige atmosfeer essentieel is.

10. Sikkens Soothing Grey (N7.07.50)

Soothing Grey is een neutrale, harmoniserende kleur die zich aanpast aan verschillende omgevingen. Deze tint is ideaal voor gangen en overgangsruimtes tussen verschillende afdelingen vanwege zijn veelzijdigheid en kalmerende eigenschappen.

Met het Sikkens Gezondheidszorg Kleurpalet kunnen zorginstellingen een omgeving creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook het welzijn en herstel van patiënten bevordert. Elke kleur is zorgvuldig geselecteerd om een specifieke sfeer en functie te dienen, waardoor de algehele kwaliteit van de zorgomgeving wordt verbeterd.

Sikkens Alpha Metallic

Sikkens Alpha Metallic is een speciale collectie van tien prachtige metaalkleuren die ontworpen zijn om een verfijnde en moderne uitstraling te bieden aan elk interieur. Deze hoogwaardige verf biedt niet alleen esthetische waarde, maar ook uitstekende duurzaamheid en bescherming. Dankzij de lichtreflecterende eigenschappen van de metallic afwerking creëert Alpha Metallic een unieke sfeer en diepte in elke ruimte.

1. Sikkens Silver Shimmer

Silver Shimmer biedt een stijlvolle, verfijnde zilveren tint die perfect is voor het creëren van een moderne, elegante uitstraling. Deze kleur werkt uitstekend in woonkamers en ontvangstruimtes waar een vleugje glamour gewenst is.

2. Sikkens Golden Glow

Golden Glow straalt warmte en luxe uit met zijn rijke, gouden afwerking. Deze kleur is ideaal voor luxe hotels of high-end commerciële ruimtes die een gevoel van weelde willen uitstralen

3. Sikkens Copper Mist

Copper Mist combineert de aardse warmte van koper met een subtiele glinstering, wat zorgt voor een uitnodigende en toch opvallende esthetiek. Perfect voor restaurants en bars die een warme, gastvrije sfeer willen creëren.

4. Sikkens Titanium Spark

Titanium Spark biedt een opvallende, moderne grijstint met een metallic glans die bijzonder goed werkt in industriële en minimalistische interieurs. Deze kleur is uitermate geschikt voor bedrijfsruimtes die een eigentijdse en professionele uitstraling nastreven.

5. Sikkens Bronze Sheen

Bronze Sheen heeft een diepe, rijke bronzen kleur die kracht en verfijning uitstraalt. Deze tint is perfect voor markante ruimteonderdelen zoals statement walls of architecturale details.

6. Sikkens Steel Blue

Steel Blue brengt een koele, metallic blauw naar voren dat zowel rustgevend als modern is. Deze kleur is perfect voor kantoren en studeerkamers waar een kalme, productieve sfeer gewenst is.

7. Sikkens Pewter Lustre

Pewter Lustre biedt een subtiele, gedempte metallic afwerking die zowel elegant als veelzijdig is. Deze tint werkt goed in verschillende ruimtes, van woonkamers tot zakelijke omgevingen.

8. Sikkens Charcoal Gleam

Charcoal Gleam is een donkere, gedurfde metallic kleur die een vleugje moderniteit en mysterie biedt. Ideaal voor gebruik in moderne woon- en bedrijfsruimtes die een dramatische accentkleur vereisen.

9. Sikkens Platinum Shine

Platinum Shine combineert een lichte, metallic tint met een verfijnde glans, perfect voor het creëren van een frisse en gezellige ambiance in elke kamer.>

10. Sikkens Rose Gold

Rose Gold biedt een vrouwelijke, verfijnde metallic tint die zowel modern als luxueus is. Deze kleur is uitermate geschikt voor slaapkamers en andere persoonlijke ruimtes waar een zachte, doch moderne touch gewenst is.

Met de Sikkens Alpha Metallic collectie kunnen interieurs een geheel nieuwe dimensie krijgen door de prachtige metallic afwerkingen die zowel verfijning als karakter toevoegen. Elk van deze tien exclusieve kleuren biedt een unieke manier om ruimtes tot leven te brengen met subtiele glans en rijke, reflecterende diepte.

Sikkens Rijks Kleuren Pallet

Sinds 2003 is AkzoNobel partner van het Rijksmuseum Amsterdam. Ruim 8.000 liter Sikkens verf is verwerkt bij de renovatie. Van de gebruikte kleuren in het Rijksmuseum is een kleurcollectie gemaakt van 23 kleuren. Deze collectie, bekend als Sikkens RIJKS Kleuren, combineert de rijke historie van het museum met de expertise van Sikkens op het gebied van verf. De 23 kleuren in de collectie zijn zorgvuldig geselecteerd om de sfeer en geschiedenis van het Rijksmuseum naar andere ruimtes te brengen, waarbij elke tint een onderdeel van de Nederlandse kunst en cultuur belicht.
Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!Over de auteur:Marco Postma verfspecialist


Marco

Marco is dé specialist als het gaat om verf. Met zijn jarenlange ervaring in de verfwereld heeft hij uitgebreide kennis van alles wat met verf te maken heeft, van verf kleuren tot verfproducten Marco heeft er verstand van. Marco heeft al meer dan 20 jaar ervaring en heeft meerdere certificaten aan de Sikens Academie behaald. Marco staat ook dagelijks in contact met verschillende verflaboratoria, waardoor hij altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen in de verfindustrie. Marco deelt zijn jarenlange ervaring met verfproducten en zijn kennis over verf in onze blogs

linked in
youtube
facebookAanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 50% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 085-773 10 47 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen