Sikkens Rubbol Finura Satin | Goedkoop Bestellen

Waardering:
100% of 100
Vanaf  43,83 Normale prijs  75,35
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol Finura Satin

Maximaal 255 tekens

Sikkens Rubbol Finura Satin

Sikkens Rubbol Finura Satin is een zijdeglans aflak die tegen een stootje kan. Sikkens Rubbol Finura Satin is namelijk kras en slijtvast en bovendien minder gevoelig voor vergeling. Sikkens Rubbol Finura Satin wordt meestal binnen gebruit maak kan ook buiten uitstekend worden verwerkt. Sikkens Rubbol Finura Satin is door zijn donkervergeling minder gevoelig voor vergeling, met de slijt en krasvastheid uiterst geschikt voor trappen, deuren en kozijnen binnen.

  • Makkelijk te verwerken
  • Alleen voor binnen en buiten
  • Alkyd basis
  • Zijdeglans
  • Slijt en krasvast
  • Minder vergelend
  • Porfessioneel gebruik

Donkervergeling wat is dit nu eigenlijks

Donkervergeling betekend dat verf kan vergelen als er onvoldoende licht bij komt. De moderne aflakken zit natuurlijk al een stuk mindel alkyd in. Nu heeft de Sikkens Rubbol Finura Satin nog minder alkyd. Alkyd is het bestanddeeltje wat voor de vergeling zorgt. Daarom mag je ook nooit zomaar een Sikkens rubbol XD binnen gaan verwerken hier zit namelijk te veel alkyd in wat niet alleen schadelijk is voor jezelf maar ook meer vergeling veroorzaakt.

Alkyd functie hiervan?

Alkyd is een bindmiddel wat in de verf wordt verwerkt. Een alkydverf is ook te verdunnen met terpentine. Watergedragen verf heeft geen alkyd en zal dus ook niet vergelen. Alkyd is ook niet goed voor het miljeu en de gezondheid van de mens vandaar dat in 2010 de regels zijn aangescherpt met het VOS gehalte. Een verf die na 2010 is geproduceert heeft minder VOS en is dus beter voor de gezondheid en het miljeu.

Alkyd in watergedragen verf

In watergedragen verf zal nooit alkyd zitten. Watergedragenverf zal ook nooit vergelen binnen door te weinig lichtinval.

Alkyd levensduur

De levensduur van alkyd verf is over het algemeen een stuk langer dan die van watergedragen verf. De watergedragen aflakken ontwikkelen zicht echter wel beter waardoor de levensduur langer wordt toch kiezen professionele schilder voor buiten bijna altijd voor alkydverf, doordat deze lekker soepel verwerkt.


Sikkens rubbol Finura Satin Tip van de Schilder

Sikkens Rubbol Finura High Gloss is het ideale product voor een trap. Voor het schilderen van een trap raden wij altijd aan om eers de trap helemaal kaal te halen, hierna grondverf aan te brengen en tot slot de slijt en krasvaste aflak.


Sikkens rubbol Finura Satin aanbrengen

Aflakken kun je het beste aanbrengen met en kwast, je kunt hem er dan toch wat dikker opzetten dan met een roller. Grotere oppervlaktjes doe je natuurlijk wel met een roller.


Sikkens rubbol Finura Satin Ondergrond

Sikkens Rubbol Finura Satin kan worden aangebracht over een oudere verflaag mits deze nog in een goede staat is. Voor elke andere situatie adviseren wij de Sikkens rubbol primer aan te brengen.


Sikkens rubbol Finura Satin Historie

Sikkens Rubbol Finura Satin is ontwikkeld voor de schilder die graag wil binnen schilderen met een alkyd aflak. Het grote voordeel van de Sikkens Rubbol Finura Satin is dat hij bijna niet zal vergelen maar toch super sterk 

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Zijdeglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol Finura Satin | Goedkoop Bestellen
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!