Sigma S2U Satin | Sigma Contour PU Satin | Goedkoop Kopen

Waardering:
100% of 100

Zijdeglanzende aflak op alkydbasis. Sigma S2U Satin kan zowel binnen als buiten worden aangebracht en is kras en slijtvast.

Vanaf  42,13 Normale prijs  88,56
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Sigma S2U Satin / Contour Satin

Maximaal 255 tekens

Sigma S2U Satin & Sigma Contour PU Satin

Hoogglans alkyd aflak van hoorgwaardige kras en slijtvaste kwaliteit. Deze aflak is makkelijk te verwerken en verkrijgbaar in de Nederlandse en Duitse verpakking. 

  • Makkelijk te verwerken
  • Binnen en buiten
  • Gloss
  • 0 tot 30 graden te verwerken
  • Kras en Slijtvast
  • Goede vulling
  • 8 jaar schildersvrij
  • Snelle droging
  • Porfessioneel gebruik


Sigma Contour PU Gloss

SIGMA Contour Gloss PU is een krasbestendige en slijtvaste hoogglanslak op basis van polyurethaan-alkydhars (oplosmiddelverdunbaar) voor binnen en buiten. Voor veeleisende eindcoatings op alle gangbare substraten zoals hout, materialen op houtbasis, metalen, non-ferrometalen, coatingcompatibele kunststoffen na een geschikte voorbehandeling. Hoogglansverven zijn ook zeer geschikt voor de gekleurde coating van meubels (banken, stoelen, enz.). - hoge glans en hoge glansbehoud - hoge weersbestendigheid - hoge witte stabiliteit - Zeer kras- en slijtvast - eenvoudige verwerking - zeer hoge dekking en randdekking - zeer goede vloeiing Wit en mengbaar in enkele duizenden tinten via het SIGMAMIX-systeem. glimmend


Sigma Gloss Tip van de Schilder

Gebruik deze aflak voor het lakken van deuren en kozijnen. Gebruik hierbij een snijkwast voor het precieze werk, hierdoor hoef je niet af te plakken en krijg je een mooi strak resultaat.


Sigma S2U Gloss Verwerken

Gebruik een kwast zodat je de verf er lekker dik op kunt zetten. Een kwast gemaakt van chinees varkenshaar is hiervoor de beste.


Sigma S2U Primer ondergrond

De primer kan worden aangebracht op kaal hout maar ook over oudere verflagen heen zodat je met de juiste basis begint.


Sigma S2U Primer Historie

Sigma S2U Gloss is al een wat ouder maar zeker kwalitatief niet minder product. Intussen is de Sigma Allure op de markt als vervanger maar de Sigma S2U Gloss gaat zeker nog wel even mee.

Nieuwe White Shield Technology zorgt voor langer stralend wit

Geen enkele kleur die zo snel zijn frisse uitstraling verliest als wit. De boosdoener: het bindmiddel alkydhars in solventgedragen verven, dat bij gebrek aan licht vanzelf gaat vergelen. Verfspecialist Sigma lanceert nu de verven Tigron Satin en Tigron Soft Satin, waar door middel van de nieuwe White Shield Technology wit ook langer wit blijft.

Alkydhars is een belangrijk ingrediënt in vele lakken. Maar vooral bij de lichtste tinten treedt  bij gebrek aan licht een vergelingseffect op. Sigma Coatings heeft daarvoor nu een innovatief recept ontwikkeld: White Shield Technology. Dankzij deze technologie wordt het vergelingsproces sterk vertraagd. Ofwel: wit blijft langer wit.

Deze nieuwe technologie werd ontwikkeld in het eigen Sigma Coatings R&D laboratorium. Deze White Shield Technology is het resultaat van een dubbele werking. Enerzijds is er de ‘white’ technologie, die het product witter maakt en anderzijds werd het bindmiddel gemodificeerd (= Shield Technology).

Maar ook voor andere lichte kleuren biedt dit de zekerheid van maximaal kleurbehoud op lange termijn.

Daarnaast behouden deze producten de troeven die eigen zijn aan de Tigron-kwaliteit, zoals een zeer goede droging (ook bij lagere temperaturen), slijt- en krasvastheid, glansbehoud en vloei.

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Zijdeglans
Levensduur 6 tot 8 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Sigma S2U Satin | Sigma Contour PU Satin | Goedkoop Kopen
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!