Fitex Zijdeglans PU 0.75 L

Fitex Zijdeglans is een zeer hoogwaardige aflak verf voor buiten

Vanaf  18,44 Normale prijs  20,87
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Fitex Zijdeglans PU

Fitex Zijdeglans Aflak

Fitex Zijdeglans is een zeer hoogwaardige aflak verf voor buiten. De aflak zorgd voor een uitstekende slijt- en krasvastheid en gaat daarom tot wel 7 jaar mee. Voor een verf van deze prijs is dit uitzonderlijk. Dit ga je in de bouwmarkt zeker niet vinden. Dit is te vergelijken met verschillende Sikkens producten. Om de Fitex Zijdeglans aflak aan te verwerken is het belangrijk de juiste kwast of roller.te gebruiken.  Voor dat u gaat aflakken is het belangrijk om eerst alles goed (ook als dit al eens is geschilderd) te ontvetten met  B-clean kaal hout moet je gronden met grondverf, hierna kun je aflakken. Wil je een mooie aflak welke niet zo sterk glimt als onze hoogglans? Dit is dan het juiste product.

Fitex Zijdeglans PU Aflak Belangrijke punten

  • Verkrijgbaar in alle kleuren
  • levensduur tot 7 jaar
  • Zijdeglans
  • Buiten
  • Alkyd basis
  • Sneldrogend
  • Professioneel gebruik

Fitex Zijdeglans PU Aflak verwerken met?

Fitex Zijdeglans aflak kun je het beste aanbrengen met een professionele kwast of roller. De kwast is handiger voor de kleinere ondergronden of moeilijke plekken. De roller is het beste te gebruiken op grotere ondergronden.  Wij hebben kwasten en rollers van ons eigen merk maar ook van verschillende topmerken. Wij adviseren om een professionele kwast of roller te gebruiken om het juiste eindresultaat te behalen. 

Fitex Professional Officeel Online Dealer en Winkel

Wij zijn officieel dealer van het merk Fitex,  daarnaast beschikken wij over een Fitex Verfmengmachine waarmee we alle Fitex producten op elke kleur kunnen maken. Fitex is een professionele verf van een hoge kwaliteit, doordat je niet hoeft te betalen voor het merk zoals bij Sikkens Verf en Koopmans Verf is dit product een stuk voordeliger, maar wel van de juiste kwaliteit. Fitex wordt gemaakt door een van de grote verfmerken,  hierdoor kun je ervanuitgaan dat het een topproduct is.

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Zijdeglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fitex Zijdeglans PU 0.75 L
Uw waardering