Fitex Hoogglans PU 0.75 L

Fitex Hoogglans is een hoogwaardige aflak voor buiten

Vanaf  16,35 Normale prijs  20,87
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Fitex Hoogglans PU

Fitex Hoogglans PU Aflak

Fitex Hoogglans is een hoogwaardige aflak voor buiten. De aflak zorgt voor een goede slijt- en krasvastheid en heeft daarom een levensduur tot wel 7 jaar. Ja je hoord het goed maarliefst 7 jaar!! Normaal gesproken hebben de Sikkens producten hier al moeite mee. Om de Fitex Hoogglans aflak aan te brengen adviseren wij een de juiste kwast of roller doe je dit niet, dan zal het eindresultaat minder mooi zijn en de levensduur korter.  Voor dat u de afllak aanbrengt adviseren wij om de ondergrond te vetvrij te maken met B-clean. Na het ontvetter kun je eventueel grondverf aanbrengen. Op kaal hout is dit noodzakelijk.

Fitex Hoogglans PU Aflak Belangrijke punten

  • Verkrijgbaar in alle kleuren
  • Gaat mee tot wel 7 jaar
  • Hoogglans
  • Buiten
  • Alkyd basis
  • Slijt- en krasvast
  • Professionele verf

Fitex Hoogglans PU Aflak kan ik het beste aanbrengen met?

Fitex Hoogglans aflak gaat wel tot 7 jaar mee. Maar dit zal alleen deze resultaten gaan behalen wanneer je met de juiste kwast of roller de verf bewerkt. Wij hebben kwasten van Copenhagen Prof maar ook van ons eigen topmerk. Bijde kwasten zal een goede keuze zijn voor dit hooggwaardige product.

Fitex Professional Officeel Dealer

Officieel Fitex dealer met de bijbehoordende verfmengmachine. Dit is iets waar wij trots op zijn!! Fitex is een mooi merk met een professionele vrijf. Naast Fitex zijn wij ook dealer van Sikkens Verf en Koopmans Verf hierdoor hebben wij een heel erg groot assortiment waar de klant handig gebruik van kan maken.

Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Hoogglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fitex Hoogglans PU 0.75 L
Uw waardering