Fitex Hoogglans Aqua 0.75 L

Fitex Hoogglans Aqua is een watergedragen aflak voor zowel binnen als buiten

Vanaf  15,31 Normale prijs  20,87
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Fitex Hoogglans Aqua

Fitex Hoogglans Aqua

Fitex Hoogglans Aqua is een watergedragen aflak voor zowel binnen als buiten. De Hoogglanslak Aqua is gemaakt op basis van Alkyd-emulies. Hierdoor is hij geschikt voor binnen en buiten. Ook is lak weerbestendig en vuilafstotend. Hierdoor zal de lak binnen niet vergelen en is de verf makkelijk schoon te maken.  wij een professionele kwast of roller.  Voor dat u de afllak aanbrengt adviseren wij om de ondergrond te ontvetten met B-clean. Door te onvetten krijg je het beste eindresultaat. Deze mooi hooggans aflak zal niet gaan vergelen doordat hij geheel op waterbasis is. Misschien wel het beangrijkste is dat hij huidvet resistand is door de speciale Fitex technologie. Wil je een trap gaan schilderen in een hoogglans aflak op acryl basis?

Fitex Hoogglans Aqua Belangrijke punten

  • Verkrijgbaar in alle kleuren
  • Binnen en Buiten
  • Tegen huidvet
  • Aqua
  • Hoogglans
  • Waterbasis
  • Goeie vloeiing
  • Professioneel gebruik

Fitex Hoogglans Aqua kan ik het beste aanbrengen met?

Fitex Hoogglans Aqua breng je aan met een kwast of roller die geschikt is voor acryl. Gebruik hiervoor dus een synthetische kwast welke een uitstekende opname en afgifte heeft. Wij adviseren de kwast te gebruiken als het gaat om kleinere oppervlaktes of moeilijke plekken. Ook het rolletje hebben wij speciaal voor watergedragen verf. 

Fitex Professional Officeel Dealer

Fitex dealer zijn wij geworden omdat wij steeds meer vraag krijgen naar professionele producten voor een scherpe prijs. Met Fitex heb je een topproduct maar betaal je niet voor de dure reclame spots. Naast Fitex dealer zijn wij ook officeel  Sikkens Verf en Koopmans Verf ook van deze merken hebben wij professionele mengmachine s staan waarmee wij in een handomdraai de juiste kleur kunnen maken.

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Hoogglans
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fitex Hoogglans Aqua 0.75 L
Uw waardering