Avis PU Siegel

Normale prijs  52,68 Speciale prijs  37,74
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Avis PU Siegel

Avis PU Siegel

Avis PU Siegel is een transparante slijt en krasvaste lak voor binnen en buiten. Avis PU Siegel is perfect voor tafelbladen ter bescherming van vloeistoffen. Avis PU Siegel is een transparante lak welke we natuurlijk kunnen mengen in een transparante kleur. Avis PU Siegel is zo bijzonder doordat de kwaliteit extreem goed is in combinatie met de antivergeling.
Avis PU-Siegel is kleurloos, vergeelt vrijwel niet, droogt snel en is heel makkelijk te verwerken. Het is slijtvast en toch elastisch. De gedroogde lak heeft een fraai aanzien en ruikt aangenaam. Avis PU Siegel is verkrijgbaar in Mat, zijdeglans en hoogglans.

Avis PU Siegel belangrijke punten

PU-Siegel is gemakkelijk te verwerken, kras- en stootvast, bestand tegen reinigingsmiddelen, drinkalcohol, warmte, weer en wind en heeft een aangename geur. 

  • Kleur: kleurloos en transparante kleuren
  • Theoretisch verbruik: 10.9 m²/ltr per laag, bij droog film dikte van 40 μm = één laag. 
  • Viscositeit: gebruiksklaar (rol en kwast). 
  • Stofdroog: na ca. 1 uur bij 20ºC en 65% R.V. 
  • Volledig belastbaar: na ca. 24 uur bij 20ºC en 65% R.V. 
  • Overschilderbaar: na 10 - 12 uur bij 20ºC en 65% R.V. 
  • Bij het overschilderen na langere tijd de voorgaande laag licht aanschuren.

Avis PU Siegel verwerking

PU-Siegel is zowel binnen als buiten te gebruiken, voor alle houtsoorten. Voor de afwerking en verzegeling van hout en houtconstructies, meubelen, houten vloeren en parketvloeren, ramen en deuren en alle andere houten objecten waaraan zeer hoge eisen worden gesteld.

Avis PU Siegel Gebruik

De ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Vooral vet- en wasresten goed verwijderen, evenals twijfelachtige, oude laklagen. Nog intact zijnde oude lagen met fijn schuurpapier schuren. Zachte houtsoorten, vooral bij buiten afwerkingen, eerst impregneren om schimmelvorming en houtrot tegen te gaan. 

PU-Siegel in de glansgraad zijdeglans en mat voor en tijdens gebruik goed oproeren om verschillen in de glansgraad te voorkomen. 
Indien droogtijd tussen lagen > 20 uur, voorgaande laag goed aanschuren.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avis PU Siegel
Uw waardering